2007. március 8., csütörtök

Mert megérdemlem!


Nőnap közeledtével ez a bejegyzés „szerény személyemről” és külső megjelenésemről fog szólni. (: Beteszek egy képet is, hisz úgyis rég láttatok már, és belőlem sosem elég. ((: hehe
Azt még otthon eldöntöttem, hogy itt veszek magamnak bőrcsizmát, ami sikerült is! Az egyik tanárnőm ajánlotta az ECONICA cipős boltot, ahol most nagyon jó akciók vannak. A választásom egy Aragona márkájú olasz fekete bőrcsizmára esett, ami belülről szőrmével bélelt és kívülről levelek díszítik (ami sajnos, a képen nem látszik). És mindez csak 990 rubelért (=7920 Ft)!
A másik szerzeményem pedig egy régóta áhított nyaklánc! Rózsakvarcból készült, és tökéletesen illik a kedvenc fölsőmhöz. Ez pedig 200 rubelbe (=1600 Ft) került. Hisz vásárolni tudni kell, jó áron és jó minőséget, meg amúgy is, mert megérdemlem! ((:
Egy másik szenvedélyemnek is hódoltam, ez pedig a krimik világa nyelvtanulással egybekötve! Moszkvában minden metrómegálló aluljárójában lehet venni DVD-t 120 rubelért (=960 Ft), és egy darabon ált. 8 film van! Az egyik tanárunk ajánlotta is, hogy vegyünk, hisz így szórakozva sajátíthatjuk el a nyelvet. A Poirot teljes szériája is megvan, 4 DVD-n, aminek meg is vettem az első darabját! Ezen 7 rész található, köztük az Öt kismalac, Az eltűnt szakácsnő esete és a Halál a Níluson. Otthon már úgyis láttam minden részt legalább kétszer, ha nem háromszor, így azt hiszem, nem lesz problémám a sztorik megértésével! ((:

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen, tényleg nem elég. :)

Cép a nyaklánc + milyen tuti kis nőcis csizmát találtál!!

és a levelek igenis látszanak! ;)

Ekka írta...

Ha Te mondod Petrám! (: A Te ízlésed számomra is mérvadó, ezért örülök, hogy Neked is tetszenek.