2008. augusztus 14., csütörtök

A nagy nap!


Nagy örömmel tudatom, hogy megkaptam életem 1. komoly munkáját!!! A Diageo felajánlott egy éves szerződést (2009. aug. 31-ig), a pozíció pedig DATA Processing Controller (mondjuk úgy: folyamat ellenőr). Az Assessment Centre alkalmával megírt tesztjeim 91, ill. 96%-osak lettek, a telefonos interjú során tesztelt orosz tudásomat pedig megfelelőre értékelték! Ez azért fontos, mert a csapat, amelybe kerültem olyan embert keresett, aki oroszul is el tudja látni a feladatokat az angol mellett!

Nagyon boldog vagyok, nagyjából 2 hónap álláskeresés után (ami részemről néhány cég – Nokia, Morgan Stanley – megcélzásából állt) végre meglett, amire annyira vágytam! Nem egy gyakornoki pozíció érettségizettnek járó minimálbérért (rosszabb esetben ingyen!), hanem egy teljes értékű komoly állás, egy jó hírnevű cégnél, ami kiváló lehetőség egy pályakezdő számára!

Aki nem ismeri a céget: a Diageo a világ vezető prémiumital gyártó és forgalmazó vállalata. Kiemelkedő minőségű termékei a rövidital, bor és sör kategóriák mindegyikében jelen vannak. Legismertebb márkái: Smirnoff, Johnnie Walker, Guinness, Baileys, J&B és Captain Morgan.

A Diageo globális vállalat, amely világszerte több mint 180 piacon forgalmazza a termékeit. A társaság részvényeit a Londoni és a New York-i Tőzsdén egyaránt jegyzik. Világszerte 80 országban több mint 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A Diageo 2001-ben Budapesten hozta létre üzleti szolgáltatási központját, mely ügyviteli és számviteli szolgáltatásokat nyújt több Diageo leányvállalat számára.

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki az elmúlt hónapokban támogatott, jó tanácsokkal látott el és hitt bennem!

Nincsenek megjegyzések: