2008. július 28., hétfő

Színezd újra!


Tegnap sétálgatva egy plakátra lettem figyelmes, jobban mondva a hirdetett fesztivál résztvevőire: Morcheeba az élen! Aztán látom, hogy ez bizony a szülővárosom által rendezett idei SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) programja!

Nagyon örülök, hogy az elmúlt évekhez képest még SZINvonalasabb műsorral tudnak elrukkolni! Na de nézzük csak pontosan, miről, ill. kikről is van szó…

Semmi kétség, az 1. napon ott a helyem! Már kora este beveszem magam az MTv SZINpad elé, ahol a régóta tervezett Barabás Lőrinc Eklektric koncerttel indítok, amit a Zagar és az underground dívák követnek. A kettő közti szünetben átszaladok a JATE sátorba, hogy a Magna Cum Laude dallamaiba is belehallgassak. (; 23 órától robban a bomba: Morcheeba a SZINpadon! :D

A 2. nap is tartogat SZINes programokat: az MTv a Kowalsky meg a Vegát szervezte be, míg a Pepsi színpadon vmi orosz formáció is föllép, nagyon fantáziadús néven: Russkaja. :D És mindenképp el kell látogatnom a Red Lounge sátorba, ahol kecskeméti cimborám, Mr. Vasovszki küldi a funky house-t!

Nos, panaszra nincs ok, az idei fellépők SZINte egytől egyik kiváló választás! Én ott leszek, már csak az a kérdés, ki tart velem? (; (A kérdés nem költői, nyugodtan dobjon üzit, aki szívesen jönne velem!)

Nincsenek megjegyzések: